Spørsmål & svar

Her finner du en oversikt over ofte stilte spørsmål med svar, skulle du savne noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Hva er åpningstidene?

Vi har følgende åpningstider:

Mandag – 12-20
Tirsdag – 12-20
Onsdag – 12-20
Torsdag – 12-20
Fredag – 12-20
Lørdag – 12-20
Søndag – 12-20

Hva er egenerklæringsskjema?

Alle som skal benytte parken må fylle ut egenerklæringsskjema hvor de forplikter seg til å følge parkens sikkerhetsregler. For personer under 18 år må dette signeres av en ansvarlig voksen.

Hva slags opplæring får man?

Alle som skal benytte klatreparken får opplæring og hjelp til å ta i bruk utstyret som man får utdelt ved ankomst. Sammen med en instruktør får man god info om parken og våre sikkerhetsrutiner. På dager med stor pågang må det dessverre påregnes noe ventetid, men opplæringen gjøres kontinuerlig.

Hvor parkerer jeg?

Xland Odderøya ligger sentralt i Kristiansand med mange parkeringsmuligheter. Nærmest vil være Kilden parkeringshus ( Trykk her )

Hvordan kan man betale hos dere?

Vi aksepterer de fleste betalingskort, vi ønsker så langt som mulig å unngå kontanter. Har du kjøpt billett på nett så har du betalt. Her har du også mulighet til å legge inn penger på din egen profil så du har for å bruke i parken. Enkelte grupper kan få ettersendt faktura for sitt besøk.
(Men må avtales på forhånd).

Er det noen form for servering?

Xland har et eget spisested. Menyen er rikholdig med sunn mat.
Her kan man sitte og nyte et bedre måltid samtidig som man har panoramautsikt over klatreparken.

Hvis jeg ikke skal klatre, må jeg betale?

Nei

Er det lov å ha med medbrakt mat?

Det er ikke love å nyte medbrakt mat inne i parken.

Kan jeg ta med dyr?

Dyr er ikke tillat i parken.

Funksjonsnedsettelser og spesielle behov?

Parken har anledning til å ta i mot og tilrettelegge aktiviteter for gjester med funksjonsnedsettelser og andre spesielle behov. Dette må avtales på forhånd, ta således kontakt med oss på
48 01 03 00 eller post@xland.no

Hva om været blir dårlig?

XLAND er Norges eneste, og en av Europas største innendørs klatreparker. XLAND har derfor garantert alltid bra vær, uansett vær ute.

Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

All relevant informasjon om XLAND, lokalisering osv finner du på nettsidene våre. Skulle du likevel ha behov for å kontakte oss – send en e-post til post@xland.no og vi svarer deg så fort vi kan.
Vi kan også nås på tlf. 48 01 03 00

XLAND

Klatresteinen Drift AS

Odderøyveien 40, 4610 Kristiansand S 
+47 48 01 03 00
post@xland.no